FOODSPOT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 158 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foodspot. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2022 om 2:00 fine
6 jul 2022 om 12:02 Goed op temperatuur en vlot bezorgd.
6 jul 2022 om 0:28 Eten afgehaald was het zeker waard!!
3 jul 2022 om 1:48 Slechtste service ooit, besteld, na uur gebeld, bleek nog niet gemaakt te zijn. Bestelling bevestigd en geannuleerd. Staat ie om 4 uur snachts voor me deur. Beweerdde arrogante dame dat ik niet heb geannuleerd. Uit medelijden aangenomen & weggegooid.
2 jul 2022 om 13:39 Eten was enorm slecht, frites keihard en smaakloos, shoarma mega zout en hard en de chicken wings waren alsof je een hap zout nam
2 jul 2022 om 5:35 Bestelling nooit gekomen, ook geen bericht gehad. Wel betaald
2 jul 2022 om 3:13 Ik klaag niet snel maar wow, burger is nog helemaal rauw van binnen zelfde geld voor de kip. Bij menu zijn de sauzen vergeten. Porties waren echt klein en brood was keihard. Dit was echt een faal zeg jeetje plus lange bezorgtijd om €40 weg te gooie
30 jun 2022 om 2:00 Slechtste service die ik ooit heb gezien. Arrogante meid die er werkt, had besteld, daarna gebeld waar t bleef. Moest nog gemaakt worden. Duurde een uur, daarna toch geannuleerd bij iemand die gebrekkig Nederlands sprak. Staat de bezorger aan de deur
29 jun 2022 om 9:32 Ongeveer 2 uur gewacht op mijn eten. Het was wel lekker, alleen dan matig afgekoeld.
29 jun 2022 om 3:23 Ruim 2 uur op mijn eten gewacht. Werd uit mijn bed gebeld. Ik moet morgen werken !!! Gelieve geld te storneren. Dit is niet normale
26 jun 2022 om 14:35 Eten is nooit gekomen en toen we belde kregen we een meneer die ons leugenaars noemde. Ik zou het risico niet nemen en gewoon lekker ergens anders bestellen.
12 jun 2022 om 1:06 De cheesecake was nog bevroren en de bezorgtijd was langer dan aangegeven