FOODSPOT

FOODSPOT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 171 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foodspot. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 9:32 Ongeveer 2 uur gewacht op mijn eten. Het was wel lekker, alleen dan matig afgekoeld.
29 jun 2022 om 3:23 Ruim 2 uur op mijn eten gewacht. Werd uit mijn bed gebeld. Ik moet morgen werken !!! Gelieve geld te storneren. Dit is niet normale
28 jun 2022 om 21:00 Helemaal besteld vanuit Abcoude. Met geen geweten dat het restaurant in Almere gevestigd was. Eten lekker warm aangekomen, heerlijk gegeten nadeel wat langer gewacht, maar was het wachten zeker waard. Vriendelijke personeels en lieve bezorgers.
26 jun 2022 om 14:35 Eten is nooit gekomen en toen we belde kregen we een meneer die ons leugenaars noemde. Ik zou het risico niet nemen en gewoon lekker ergens anders bestellen.
20 jun 2022 om 11:15 Wat een schotels zeg! Ik heb telefonisch besteld kreeg een leuke dame aan de lijn. Hete kip schotel met salade en twister friet is een aanrader!
20 jun 2022 om 11:11 Leuke dame! Jou 06 alsjeblieft!
20 jun 2022 om 11:09 Wat een heerlijke malse burgers. Je proeft echt dat het vlees is. 02:30 besteld vanuit Amsterdam eten kwam warm aan terwijl het is gevestigd in Almere. Een aanrader voor de avond mensen!
20 jun 2022 om 0:58 Eindelijk een zaak met verse echte kipfilet en rundvlees!
15 jun 2022 om 21:01 Heerlijk gegeten
13 jun 2022 om 12:48 Topperss
12 jun 2022 om 1:06 De cheesecake was nog bevroren en de bezorgtijd was langer dan aangegeven
11 jun 2022 om 5:50 Order never delivered